Projecten

in een grote diversiteit aan projecten streeft TRANT een graad van detaillering na om op die manier
een meerwaarde in de verschillende architecturale realisaties te bekomen

[INTERIEUR KI]

interieur nieuwbouwwoning

avelgem, west-vlaanderen

Fase

uitgevoerd

Bouwheer

koen en ilse

Het interieur van deze nieuwbouwwoning wordt gevormd door de indeling van de ruimtes zelf.  Het gelijkvloers is een lange balk waar slechts één centraal volume in geplaatst wordt. Het centraal blok omvat alle functionele zaken zoals de trap, bureau, berging, kasten , … De rest blijft open ruimte.

Voor de materialisatie van het interieur werd gekozen wit te laten primeren en zo het binnenvallende zonlicht te versterken. Dit in combinatie met houten ramen en houten vloerafwerking.

Terug naar het overzicht
[
menu
]
[
menu
]