Projecten

in een grote diversiteit aan projecten streeft TRANT een graad van detaillering na om op die manier
een meerwaarde in de verschillende architecturale realisaties te bekomen

[INTERIEUR BN]

verbouwing en uitbreiding eengezinswoning

ieper, west-vlaanderen

Fase

uitgevoerd

Bouwheer

birger en nele

Door het openmaken van de bestaande woning aan de achterzijde wordt de relatie tussen binnen en buiten versterkt en genieten de leefruimtes en keuken de hele dag van intense lichtinval. De bestaande ruimtes krijgen nieuwe functies, waardoor de woning die destijds een opeenvolging was van kleine aaneengeschakelde donkere ruimtes, een zeer licht en strak geheel vormt. De functionele ruimtes (zoals inkom/badkamer/bureau/berging) vormen een buffer tussen de drukte van de straat die grenst aan de voorgevel en de stilte van de leefruimtes en tuin.

Het oude van de natuursteen vloer in combinatie met de warmte van de parket en het strakke van de witte gietvloer, zorgen ervoor dat ook in het interieur oud en nieuw elkaar versterken.

Terug naar het overzicht
[
menu
]
[
menu
]