Projecten

in een grote diversiteit aan projecten streeft TRANT een graad van detaillering na om op die manier
een meerwaarde in de verschillende architecturale realisaties te bekomen

[WONING CC]

bouwen van een eengezinswoning

oost-vlaanderen

Fase

uitgevoerd

Deze woning werd ontworpen volgens de specifieke wensen van de bouwheer. De open leefruimte met keuken werd maximaal gericht op de tuin zodat een lichtrijke zone zorgt voor een open ruimtegevoel. Om te voldoen aan de norm van levenslang wonen werd op het gelijkvloers tevens plaats gemaakt voor een nachtgedeelte met badkamer. Op die manier ontwikkelt zich op dit niveau als het ware een appartement met garage. Op de verdieping wordt een apart nachtgedeelte voorzien met 2 slaapkamers en een kinderbadkamer. Deze verdieping kan autonoom gebruikt worden door de kinderen. 

De voorgevel werd gesloten gehouden door een karaktervolle geprofileerde aluminium gevelafwerking. Dit staat in contrast met de achtergevel die helemaal open gewerkt is om de relatie met de tuin ten volle te beleven. 

Terug naar het overzicht
[
menu
]
[
menu
]